Sascha van Zweden

Mijn naam is Sascha van Zweden, getrouwd en moeder van twee ondernemende vrolijke jongens, Joep (2012) en Tijl (2014). Ik ben creatief heb oog voor perfectie, ben sportief, hou van skiën, reizen, het bourgondische leven en nog wel meer. Kortom ik ben actief, veelzijdig en in veel geïnteresseerd. Ik wil mij graag altijd ontplooien.

In 2005 heb ik mijn reguliere opleiding fysiotherapie afgerond en ben ik mijzelf vrijwel direct gaan specialiseren als kinderfysiotherapeut (professional master studie in Utrecht)

Sindsdien werk ik met heel veel plezier als kinderfysiotherapeut en heb ik brede ervaring opgedaan met betrekking tot problemen met de grove of fijne motorische ontwikkeling, kinderen met sensorische informatie of ASS problematiek, schrijfproblemen, zuigelingen of kinderen met ontwikkelingsproblematiek vanwege een aangeboren aandoening/syndroom, onder andere het down syndroom. 

Ik heb een vervolgopleiding afgerond waarin ik mij heb gespecialiseerd in de Sensorische Informatie problematiek.

Ieder kind is anders en heeft een andere benadering nodig. Dat maakt mijn werk zo leuk! Daarbij staat de vraag van ouder en (indien mogelijk) van het kind centraal: wat zijn de problemen en wensen ten aanzien van de ontwikkeling van het kind? Ik zal ouders  – en zo nodig ook anderen,  zoals bijvoorbeeld leerkrachten – betrekken bij het behandelproces om zo samen te streven naar de beste oplossingen.