Fleur Groenen

Kinderen zijn ontwapenend en uniek, dat maakt mijn werk leuk en gevarieerd! Het werken met kinderen geeft mij ontzettend veel energie en voldoening.
Ik ga samen met uw kind aan de slag om het doel te bereiken. Daarnaast is de samenwerking met de betrokkenen rondom het kind ook van groot belang om een behandeling te laten slagen. Zo besteed ik dan ook aandacht aan het contact met ouders, medisch specialisten, leraren of andere disciplines.
De afgelopen jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen op verschillende domeinen. Ik heb in de praktijk veel ervaring opgedaan met zuigelingen met een voorkeurshouding; zuigelingen, peuters, kleuters en kinderen met motorische problemen dan wel met of zonder onderliggende pathologie, aangeboren aandoeningen, syndromen, gedragsproblemen; kinderen met schrijfproblemen en orthopedische klachten. Daarnaast heb ik 3,5 jaar op een school voor speciaal basis onderwijs gewerkt, waar ik kinderen met motorische problemen en gedragsproblemen behandelde. Tot slot ben ik docent babymassage.