Tessie Klementschitsch

Mijn naam is Tessie en het werken met kinderen vind ik het allerleukste wat er is!

De afgelopen jaren heb ik verschillende werk locaties gehad, zoals onder andere een praktijk in Amstelveen en het VUmc waar ik meewerkte aan een onderzoek naar de motorische ontwikkeling van prematuur geboren kinderen op 7 jarige leeftijd.

Ik werk met met veel plezier in deze energieke, jonge en ervaren praktijk, waar het plezier en de ontwikkeling van de kinderen voorop staat.
Ik heb veel ervaring met o.a. de motorische ontwikkeling van jonge kinderen (0-2jaar), zuigelingen met een voorkeurshouding, kinderen met syndromen, neurologische problematiek en orthopedische klachten.
Daarnaast heb ik gewerkt op Speciaal Basis Onderwijs, waar ik veel kinderen zag voor de fijn- en grofmotorische ontwikkeling en waar ik veel heb geleerd over kinderen met gedragsproblemen.
Wat ik erg belangrijk vind naast het contact met kinderen is het samenwerken met andere behandelaars, het open staan voor inzichten van ouders en omgeving om optimaal te kunnen werken. Zo hebben wij een logopedist in de praktijk waarmee we veel samenwerken om kinderen nog beter te kunnen helpen bij hun ontwikkeling.
Verder:
> Ben je geïnteresseerd in babymassage dan help ik jou en je kindje daar graag bij.
> Binnenkort ga ik starten met de cursus Sensorische Integratie; de prikkelverwerking van kinderen.
> Naast mijn liefde voor kinderen heb ik nog twee grote hobby’s; edelsmeden en reizen.
Ook hockey ik in Amsterdam dames 3 en doe ik aan kickboksen.